Tom Ventuno's

Tom Ventuno's
Verdenskendt fedtforbrænder instruktør

torsdag den 26. januar 2012

3 simple måder til at nå dit mål for dit vægttab

Der er mange faktorer, som afgør succes eller fiasko for dit vægttab. I denne artikel vil jeg fortælle dig nogle af de ting, du skal gøre for at tabe dig med succes.
1. Sæt små mål: De fleste mennesker kan ikke nå det ønsket vægttab, fordi de altid tænker stort. Der er ikke noget mere pressende end at tænke stort, men gør ikke dine mål så store, så de bliver overvældende og skræmmende for dig! Du må ikke strække dit vægttab så langt, at du ikke kan vente med at smide dit vægttabs program som helhed! Start langsomt, og du vil se, hvor nemt at miste dem, de stædige kiloer! Du ved at du skal foretage enorme livsstils forandringer for at tabe dig med succes. Nu, huske på, at du ikke kan foretage disse ændringer overnight! For eksempel, hvis jeg i dag bede dig om at undgå at spise junk food i almindelighed kan du følge mit råd? Du vil nok forsøge svært at undgå junk food for en dag eller to, og ved at gøre dette, vil du være mere fristet til at tage en bid af din favorit fedtholdige fødevarer. Som et resultat, ender du med at få flere kilo på sidebenene, end da du gik i gang! Og det ville være super ærgeligt!
Her er en nemmere måde at gøre dette: I stedet for at reducere forbruget af junk food helt, så prøv at udskifte en junk food med god mad. Har du olie? Nå, erstatte det med jordnøddesmør. Den næste dag, erstatte du burgere med rå gulerødder! Hvis du spiser hvidt brød, fuldkornsbrød, denne ændring af hvede.Du vil ikke være i stand til at udføre alle disse ændringer over natten, men du kan nå dine mål, hvis du gør det langsomt, trin for trin. I sidste ende, indser du, at du helt har udskiftet din dårlige fødevarer med sunde fødevarer, men uden at gå igennem nogen stress eller fristelse!
2. Udskift dårlige vaner med gode: Husk, at du taget på i vægt på grundet disse dårlige vaner. Ideelt set bør du bryde de gamle vaner for at tabe dig, men jeg ved at bryde en gammel vane er lettere sagt end gjort. Hvad du kan gøre, snarere end at ændre dårlige vaner er nok til at gøre det til en god og sund vane.Hvis du er som de fleste mennesker, du har en vane med mellemmåltider om eftermiddagen. I stedet for at bryde den vane med mellemmåltider i løbet af dagen, så prøv at udskifte de små snack måltider!. Hvis du spiser chokolade, supper og cookies som snacks, erstatte dem med fedtfattig yoghurt og rå frugt!
3. Slip af med fristelser: Hvis du ikke lærer at styre din fristelser, kan du ikke tabe dig med succes. Et overvældende flertal af befolkningen lider under deres fristelser. Når du er fristet til at spise, gøre noget, der vil distrahere dig fra at tænke på mad. Du kan gøre hvad som helst, hvad enten det er dans, ridning, vandre omkring dit hus, laver nogle mavebøjninger, eller drikke et glas vand. Dette vil spare dig selv fra en kontinuerlig træng til mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar