Tom Ventuno's

Tom Ventuno's
Verdenskendt fedtforbrænder instruktør

tirsdag den 10. januar 2012

2 enkle måder at motivere dig selv til at slippe af med mave fedt

Alle ved, at vægttab handler om at ændre din livsstil i stor udstrækning. Hvad mange ikke klar over, er at dette ikke kan ske hurtigt! Hvis du prøver at foretage betydelige ændringer i din livsstil i løbet af meget kort tid,er chancerne for, at du kun vil blive frustreret og skuffet over dit vægttab. Desuden er vægttab mere end bare kost og motion. I denne artikel vil jeg tage dig med ud i en verden af ​​strenge diæter og strenge procedurer for motion!
1. Undgå negative tanker: Negative tanker vil påføre dig mere skade end falske kost piller. Tænk, hvis du altid tror, ​​du kan ikke gøre de ting du skal gøre for at tabe sig, hvordan kan du nogensinde nå dit vægttab mål? Hvis du tror at du ikke kan lave sit-ups og push-ups, er du sandsynligvis hoppet til konklusioner, og du er alt for selvkritisk selv før du har prøvet denne træning!
Hvis du tror, ​​at gøre 30 push-ups er overvældende for dig, så begynd i det små. Start med 10 push-ups, og tak dig selv når du har gjort det med succes! Prøv derefter at tilføje et eller to ekstra armbøjninger hver dag i dit program, indtil du når dit mål på tredive. Du ser, når du begynder i det små, bliver det meget nemmere at nå dine mål!
I stedet for at tænke for meget, skal du bare tage action og gøre det! Den tid du bruger på at tænke og kritisere dig selv, kan man lige så godt bruge på motion. Mens førstnævnte vil bringe dig noget godt, vil sidstnævnte hjælpe dig med at forbrænde fedt!
2. Få support: Korrekt støtte er afgørende for at holde dig stærk og motiveret. Uden støtte, kan du ikke tabe dig med succes. Det er derfor, det er vigtigt, at du mobilisere støtte fra familie og venner, der forstår dig og støtter dine mål. Det er også vigtigt, at du vælger et vægttab program, som giver tilskud til sine medlemmer som en støtte gruppe eller forum. I det forum, vil du modtage støtte og rådgivning fra kolleger og eksperter!
Omgiv dig med støtte fra folk og holde dig væk fra negative mennesker, som kun kan finde fejl ved dig!
Hvis du følger disse råd, er der ingen grund til, hvorfor du ikke kan tabe! Husk, at du kan opnå alt det, du tror på dit sind. Hvis du tror du kan tabe sig, så gør du det! Det lyder kliché, men det er så sandt som det er sagt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar