Tom Ventuno's

Tom Ventuno's
Verdenskendt fedtforbrænder instruktør

fredag den 13. januar 2012

2 grunde, hvorfor kalorielette diæter ikke virker

Har du planer om at følge en kalorielet kostplan for at tabe fedt! Før du gør dette, skal du læse denne artikel for at finde ud af hvorfor den kalorielette kostplan ikke virker!

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange mennesker der har mailet migblot for at sige, at de følger visse populære kalorielette kostplaner i flere uger blot for at opdage, at de ikke har mistet meget vægt. Som sådan mente de skulle, nu føler de at vægttab er umuligt, og så de opgiver kost programmet som helhed!

En af grundene til, at kalorielette diæter ikke virker er: når du spiser kalorielette fødevarer, lider din krop dybest set af underernæring. Du føler dig syg og træt hele tiden. Glem alt om motion, du behøver ikke engang at tænke tanken for du har ikke engang energi nok til at fuldføre dine daglige aktiviteter. Alle disse ting sker, fordi dit stofskifte er lavt!

Hvis du ønsker at tabe dig med succes, bør du holde to ting for øje:

1. Kalorier er ikke dine fjender: Kalorier er ikke noget, man bør undgå, kalorier er nødvendig for at forsyne kroppen med essentielle ernæring og energi. Når din krop får mad nok, vil det øge dit stofskifte, hvilket automatisk vil føre til vægttab!

Dårlige kalorier er dem, der er tilgængelige i junk food. Så medmindre du ikke ophober fedt ved at spise 10 æbler om dagen (selvom et æble indeholder omkring 100 kalorier), vil du helt sikkert få fedt ved at spise 10 10 hamburgere!

Det er den største forskel! Du bør undgå tomme kalorier (dvs. junk food), og tage de negative kalorieindholdsrige fødevarer, såsom frugt og grøntsager. Nu negativt kalorieindholdsrige betyder ikke, at der ikke er nogen kalorier i disse fødevarer, men betyder kun, at de er gode ved din fordøjelse, og disse produkter vil få din krop til at forbrænde flere kalorier, end hvad de giver! Som et resultat af et kalorie underskud, der i sidste ende vil føre til vægttab!

2. Muskelmasse skal opbygges: Du ved, muskler forbrænder flere kalorier? Dette betyder, at jo mere muskelmasse du har, jo hurtigere kan du tabe sig! Proteinrige fødevarer er en god måde at opbygge muskler, der skal også arbejdes regelmæssigt i gymnastiksalen. Der er en anden fordel, hvis du indtager protienrige fødevarer vil du ikke føler dig sulten så ofte, som sådan, overspisning mulighed er næsten ikke-eksisterende.

Når du spiser kalorielette fødevarer, kan du ikke opbygge muskler, men du vil miste muskelmasse. Når din krop ikke har nok muskelmasse, kan den ikke brænde fedt fra dit stofskifte og det vil forbliver på et unormalt lavt niveau. Så dette er endnu en grund til, at lavt kalorieindholdsrige kostvaner ikke virker!

De fleste af disse kalorielette diæter hjælper kun på at du vil miste vand og muskler, imens du kan blive vildledt til at tro, at du rent faktisk har mistet et par pund, hvad er den vigtigste grund til at du ikke bliver tyndere? FEDT! Hvis du taber fedt, ville det heller ikke være længe før du er kommet i bedre form.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar